Den skrivande fortsättningen

Jag har en idé men jag verkar inte komma så mycket längre. Det visade sig vara svårare än jag trodde bars att komma igång och få ner idén på papper. Idag har jag försökt att utgå från min idé och sammanställa handling, huvudpersoner, signifikanta händelser och liknande. Men jag kommer liksom ingen vart.

Min idé verkar inte vara någon bra idé längre.

Tillsvidare fortsätter jag lyssna på min nya favorit Författarpodden med Frida och Agnes. Där får jag bra idéer, kraft i lurarna när jag springer och åtminstone en känsla av att jag kommer kunna skriva den där boken någon dag (även om det kanske inte är precis just nu).

Jag fortsätter också läsa Så gör jag av Bodil Malmsten och enligt henne räcker det ju faktiskt med att jag vill.

Du vill skriva, det räcker med det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s